Přidali jsme novou verzi do programu předběžného přístupu.
Popis novinek najdete v PDF na uvedeném odkaze nebo přímo na našich stránkách zde: https://www.nikodemsoftware.cz/jiz-brzy-nova-verze-23-1/
Můžete si ji stáhnout a začít testovat.
Tým podpory Nikodem software
Dobrý den pane Schmiedte,
testovali jsme popisovaný problém a v aktuální preview verzi 231002 se nám problém nevyskytl. Prosíme, zkuste si stáhnout aktuální verzi z preview archivu a otestovat, zda Vám nářezové plány zobrazují čísla dílců.
Případně se ozvěte, asi bychom problém řešili pomocí vzdálené podpory přes TeamViewer.
Odkaz na aktuální verzi: Archiv
Hezký den
Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď.
Stáhnul jsem si aktuální verzi z preview archivu, ale nejde mně spustit, protože už jsem po roce , co jsem si aktualizoval poslední verzi programu. Takže jsem si stáhnul mojí poslední verzi 22.1.0.1 a znova nainstaloval, ale čísla dílců tam stále nemám. Nevím, jestli nemůže být problém v tom, že jsem si stáhnul a snažil se nainstalovat tu aktuální preview verzi. Nevím.
Je možnost se s váma spojit přes TeamViewer?
Moc děkuji.
Dobrý den,
veřejná verze 22.1.0.1 tuto funkcionalitu neobsahuje. Pravděpodobně jste používal verzi z předběžného přístupu, která již tuto funkci obsahovala. Zkoušeli jsme verzi z předběžného přístupu z 28.6.2022, která tuto funkci již obsahuje.
Nahráli jsme ji do předběžného přístupu do složky Předchozí verze. Zkuste tedy tuto.
Hezký den.
Dobrý den,
jsme rádi, že se problém podařilo vyřešit. K novým funkcím jsme natočili nové video, které připravované funkce prezentuje. Najdete jej na našem YouTube kanále nebo na tom odkaze: Video
Hezký den
Zanechte odpověď
Sledujte nás